Aanstaande april veiling

KIJKDAGEN 5, 6 en 7 april 11.00-17.00

 

Zaalveilingen aanvang 19.00 uur (zaal open vanaf 18.30)

vanaf maandag 8 april

(DETAILS VOLGEN)

 

Naast de traditionele zaalveiling worden er 5 sessies timed online geveild.

Timed online veiling zaterdag 13 april sluiting vanaf 15.00 uur

ONLINE ZILVER 

ONLINE JUWELEN

ONLINE TOEGEPASTE KUNST

ONLINE INTERIEUR EN VARIA

ONLINE SCHILDERIJEN EN GRAFIEK
 

Bieden tijdens een Timed Online veiling

Deze veilingsessie gaat geheel via internet. Via een zo genaamd Timed-Online veilingsysteem.  De veiling loopt circa een week en stopt op een aangegeven tijd. Alle kavels zijn te zien tijdens de kijkdagen en in een online catalogus met afbeeldingen en richtprijzen. Na het aanmaken van een account kunt u de gehele week biedingen achterlaten. Uiteindelijk wordt het pas echt spannend in de laatste minuten. Wanneer iemand in de laatste 5 minuten biedt, wordt de veiling voor het betreffende kavel tot 5 minuten verlengd, zo heeft de tegenpartij weer voldoende tijd om een hoger bod uit te brengen.

Er is geen mogelijkheid in de zaal mee te bieden. Om via onze website mee te bieden dient u te zijn geregistreerd als klant. (registraties worden verwerkt tot één uur voor de sluitingstijd)

Biedingen worden altijd behandeld als “auto bod” waarbij de computer voor u meebiedt tot het door u opgegeven maximum. Indien uw bod wordt overboden krijgt u hiervan bericht per e-mail.  

Wanneer iemand in de laatste 5 minuten biedt, wordt de veiling voor het betreffende kavel tot 5 minuten verlengd, zo heeft de tegenpartij weer voldoende tijd om een hoger bod uit te brengen.

Alle biedingen zijn bindend en kunnen niet worden ingetrokken